.Heart Talk.


Allah's timing is perfect in every matter. We don't always understand the wisdom behind it, but we have to learn to trust it - Dr. Bilal Philips

Friday, April 22, 2011

Irkah

#Ini entri yang lepas-lepas dari blog ini.




Assalamualaikum everyone!

Mari kita bertukar! Hehe. Macam boboi boy pulak rasenya +_+

Dari Facebook ke IRkah

Ehh, jap, ke saya sorang je yang belum tau pasal IRkah ni? =.=

Tapi sebelum tu, kena la research sikit kan, takkan daftar je...research tak habis lagi, account da siap =_="

Info yang saya dapat hasil carian saya yang tak seberapa ni: orang ni kata [notakaki.com] dia yang buat IRkah ni. Sila baca part ini [Klik sini] dan ini [Klik lagi] untuk lihat biodata ringkas insan ini. Anak jati kelate ye.

IR ada Al-Quran, Terjemahan Al-Quran, Radio IKIM, nasyid, blog, webcam dan macam-macam lagi la.

Jadi, jika berminat sila klik gambar di bawah ye, dia lebih kurang je macam fb, jadi anda tak akan kekok. Percayalah :)





Nota hati: terima kasih sekali lagi untuk kakak ni :)




No comments:

Post a Comment

Segala komen anda amatlah dialu-alukan :)