.Heart Talk.


Allah's timing is perfect in every matter. We don't always understand the wisdom behind it, but we have to learn to trust it - Dr. Bilal Philips

Saturday, August 29, 2015

Cupcakes for Teacher Sarah


Memandangkan blog ni dah lama sangat terbiar, jadi saya rasa nak penuhkan blog yang dah penuh sawang ni dengan semua hasil karya saya. Bakery Artwork la kunun, Haha,

Hari tu adik-adik Madrasah Darul Iman tempah cupcakes nak bagi dekat Teacher Sarah. Teacher Sarah ni yang ajar diaorang Choral Speaking setiap hari Selasa.

Here you go..


Cupcake chocolate moist. Topping Chocolate. Dengan simple deco warna-warni. Harap Teacher Sarah dapat rasa kemanisan cupcake ni semanis yang buat dia. Hahaha. 

So sweet tau adik-adik ni bagi hadiah kat Teacher diorang. Bukan untuk birthday pun, untuk appreciation. Bagus kan?

Perasan tak dulu kita selalu semangat nak bagi hadiah dekat cikgu, lagi-lagi waktu sekolah rendah. Lagi-lagi cikgu yang kita minat. Kalau boleh semua benda nak bagi. Hehe. Tapi bila dah masuk sekolah menengah semangat tu dah semakin kurang. Kan? Bagi pun cuma waktu hari guru. Cikgu-cikgu terpilih sahaja. Huhu. Dah masuk universiti, lagi laa.. macam hilang terus semangat tu.. 

Hmmm.. kenapa ya?

Worth to ponder~