.Heart Talk.


Allah's timing is perfect in every matter. We don't always understand the wisdom behind it, but we have to learn to trust it - Dr. Bilal Philips

Saturday, May 21, 2011

dear you. #This entry specially for you.

Entri ini khusus buat adik saya. Saya tahu mungkin akan ada yang kurang senang dengan tindakan saya. Yelah, berkongsi kisah peribadi di dalam blog. Saya tahu, saya juga pernah berfikiran sebegitu.

But I think, she's deserve this. Tribute to her. Jika anda rasa kurang berminat, sila lah tekan butang pangkah di atas kanan itu ye.


Dear you,


Be strong okay.


Abaikan apa orang lain kata, orang boleh kata apa yang mereka suka, tapi ia tidak akan mengubah sesuatu keputusan kan? But if HE say yes, yes it would change. So, chill okay my dear. Let them say.


People. They wouldn't stop. But, if you just take it like nothing happened, it will stop even in reality it isn't. You got that?

"Kakak ni cakap senang la. I am not like you. Kalau gunung datang hempap pun kakak boleh buat cool je. But not me."

Hmm, Kakak tahu, I am the 'hati batu'. You're the 'hati kayu', kan? Orait. Orait.

But

Listen here girl.

I know, this isn't simple-easy thing for you. Its a big big thing. But, we've try our best isn't it? After all the process that you, us through. This is the decision that we came out.


Kita dah berfikir panjang kan untuk buat keputusan besar ni, kita dah duduk semeja ramai-ramai, kita dah listkan semua pro and cons, solat hajat, doa.


Dan ini keputusan yang terbaik yang kita rasa, kita dapat. I really meant 'kita' as in 'K.I.T.A'. Not just you and me. But everyone of us.


Untuk kali ni, biar je apa yang mereka nak kata. Setiap orang kan pandangan berlainan. Jadi, biarkan mereka meluahkan apa yang mereka rasa. Tapi, kita tetap dengan pendirian kita.

So chill okayy. 


Smile :)


Ok, Good ^^


No comments:

Post a Comment

Segala komen anda amatlah dialu-alukan :)