.Heart Talk.


Allah's timing is perfect in every matter. We don't always understand the wisdom behind it, but we have to learn to trust it - Dr. Bilal Philips

Saturday, May 21, 2011

#Day One

Start.

Ten things you want to say to different people

1. Jika anda mahu turunkan berat badan anda dan makin cantik dan sihat, tanpa mahu telan itu dan ini, saya ada caranya. HUBUNGI saya!

2. Ohh, saya akan bawa awak semua ke Istanbul satu hari nanti, kita pergi Blue Mosque yang macam idaman awak tu.. sila tunggu ye ;)

3. Sila belajar bersungguh-sungguh. Awak dah besar bukan budak kecik lagi. Kita hidup tak boleh bergantung kat orang. Hanya Allah tempat kita bergantung. So, work hard from now okehh.

4. Budak kecik, jangan comel sangat boleh? -__-'

5. Em, kalau nak bagitau tu, bagitau la berhemah sikit, tak yah la emo-emo. Ni baca pun takde selera tau. Macam mengugut pun ada jugak. Adehh.


6. Hello, apa? salah nombor ni. Salah salah. Saya jual PB, tak jual herba. Hehe. :D

7. I know what do you wanna say. But, I dont give it a cent. Yelah, I am the one yang akan untung dan rugi kan? So?

8. Selamat bakal Pengantin Baru! Tak sangka kan, cepat je masa berlalu, ingat lagi time kita ponteng kelas sebab konon jaga library. Huhu. Dah nak kawin da awak..

9. Dear juniors, buat elok-elok oke. ED dengan GC tu tak la susah mana. Kau orang boleh buat punya. Kak Biha boleh, tak kan kau orang tak boleh  :P

10. Cikgu-cikgu dan lecturers, Happy Teachers Day! Cikgu memang terbaikkkk lahh :P

At last, susah wo nak habiskan sampai 10 ni. Challenge betul, lagi-lagi dengan orang yang tak banyak idea tengah-tengah pagi ni.


PS  Anyone interested about Premium Beautiful or any inquiry about it? 
Call/text me
0132682641 (ZAHRA)



No comments:

Post a Comment

Segala komen anda amatlah dialu-alukan :)