.Heart Talk.


Allah's timing is perfect in every matter. We don't always understand the wisdom behind it, but we have to learn to trust it - Dr. Bilal Philips

Thursday, May 26, 2011

Churp Churp ni apa sebenarnye?

Em, ada yang tanya pasal Churp Churp ni. Churp Churp ni lebih kurang macam nuffnang la. Kalau kita klik dekat mana blog yang ada advertisement ni, tuan punya blog tu dapat reward. At first rasa cam annoying jugak, yela, certain blog tu letak besar sangat advertisement tu sampai tak leh nak baca blog pun. Haha.

Tapi bila fikir balik, dengan cuti 7 bulan ni, buat je la sekali. Alang-alang, tak la cuti poket kosong. Hehe. Orang kata, sambil menyelam minum air, sambil update blog dapat duit, kan best. Hehe. [Even blog ni bukan ramai yang baca pun =_=']

Ada advertisement yang sekali orang klik, kita dapat 20 sen - 40 sen, ada jugak harga lain.

Boleh Klik untuk tumbesaran :)

Memula register, isi je form dia macam biasa, pastikan alamat valid la, sebab dia akan hantar Check ke rumah anda. Lepas tu, pilih advertisement mana yang berminat, boleh letak di BLOG, FB, TWITTER, YM, banyak la lagi, asal boleh promote je.

Jadi, ada yang berminat? Boleh klik sini, Saya ingin join Churp Churp hari ni!

No comments:

Post a Comment

Segala komen anda amatlah dialu-alukan :)