.Heart Talk.


Allah's timing is perfect in every matter. We don't always understand the wisdom behind it, but we have to learn to trust it - Dr. Bilal Philips

Wednesday, August 13, 2014

Baby Julai dan Mineral Coffee

Bulan lepas (Julai), dapat 4 orang baby dalam sebulan. Huhu. Semua comel-comel. 2 orang dah jumpa, lagi 2 belum jumpa lagi.




Baby Asiah--jauhh dekat Jordan, tengok gambar dari group family dan fb..
Baby Dhia Qurratuaini--yang ayu tu, hari tu malu-malu nak bukak mata pun, hihi..
Baby Muhammad Muadz--yang tido gaya macho tu, hensem gitu..
Baby Qalif Adrazin--yang nekta pegang tu, baby comel, nekta Norita Sujak pun comel, hihihi..

Mama Muadz kata, sepanjang bf ni, mama Muadz minum Mineral Coffee, untuk bagi tenaga dekat mama, dan untuk pekatkan susu. Mama Muadz kata, sekali minum bukan 1 sachet, tapi 2 sachet! Baru kaw! Huhu..

Mineral Coffee boleh diminum untuk ibu mengandung dan bf juga!

Baby Asiah pulak, minggu ni Tok Wan dan Tokki dia ke Jordan nak tengok cucu, sebelum pergi, borong dulu Mineral Coffee berkotak-kotak untuk bekal diorang dan jugak abi dan umi Asiah. 



Hari tu, waktu puasa, sahabat baik saya beli Mineral Coffee sekotak, katanya nak minum kopi time pregnant, sebab asyik lakinya je minum Kopi, bila tau Mineral Coffee boleh minum dia pun order sekotak. Bila dia minum, asyik buang air besar, rupanya dia seronok sangat, sebab sepanjang pregnant susah nak buang air besar.. Selalu sangat sakit kepala, mana tak nya, toksid dalam badan tak dibuang.. Lega sangat dia.. Alhamdulillah..


Saya tahu cerita dia dari pm fb :)
Alhamdulillah, seronok sangat bila dapat membantu orang lain dalam kehidupan mereka.. Mineral Coffee ni bagus sangat untuk semua orang.. Saya dan keluarga serta kawan-kawan dah alaminya, anda bagaimana? :)

Semoga anak-anak soleh/solehah ini menjadi permata hati dan harapan keluarga, agama dan ummah. Amin. 

No comments:

Post a Comment

Segala komen anda amatlah dialu-alukan :)