.Heart Talk.


Allah's timing is perfect in every matter. We don't always understand the wisdom behind it, but we have to learn to trust it - Dr. Bilal Philips

Saturday, June 18, 2011

Tepung kek tu hasilkan kek yang besar mana ye?

Em, ada yang tanya tepung kek ni untuk kek yang berapa kilo, and ada contoh tak. 


Ok, now saya detailkan sikit. Di packingkan macam ni: 


Akan dapat hasil macam ni:

Kawan my mom yang order, tarikh 13.3.2010

Ni ukuran loyang 9X9. Akan hasilkan kek yang berukuran sekilo ++. Cara-cara yang amat mudah tu ada di belakang kertas tu. Kek ini boleh di kukus dan di bakar. Dua-dua sedap. Di jamin MOIST.

PS: Toping sekali dengan design tu tak la, kene la buat sendiri, tapi kalau nak order dengan saya pun boleh :) 013-2682641

No comments:

Post a Comment

Segala komen anda amatlah dialu-alukan :)